Förkaka

Jag är på plats. Grabbarna oxå. Klädbyte utfört. Moet i glasen. Campingsäsongen fortsätter..


Shopping

Bästa teamet drar på stan och spanar in wayne's som öppnat och gör av med lite cash som vi egentligen inte har ;)


Beroende

Jag har ett litet missbruk. Inte av droger, alkohol eller sånt skit utan av min I-phone :) jag går ingenstans utan den nuförtiden. Kan inte förstå hur livet gick runt innan den kom i min ägo. Nu kan man till och med blogga från hästryggen, fantastiskt!!

Idag är en ledig dag och massor med saker ska hinnas med. Som alltid spricker dessa väldigt optimistiska tidsplaner med råge men det brukar bli rätt bra ändå :)

Ikväll spelar hardcoresuperstar och Melody club på tältet. Återkommer från förfesten.


Soffhäng

Morgonrocken på. Sminket är av. Intensiv dag på jobbet. Som jag misstänkte var allt tipp topp här hemma när Smulis svingat med trollspöt <3

Humöret är på topp och efter att ha spillt saft, tappat glas och skrämt grabbar med min skruvade humor är det nog dags attgå och lägga sig innan något tar död på min goda sinnesstämning :)


Längtan

Solen öser in genom alla fönster på jobbet, jag spelat afterski listan för kunderna och det kryper i kroppen. Jag längtar ut till mina skoterskor, snön, solen och lukten av bensin... Pappa skulle nog vara stolt om han läste det där men han tillhör generationen som inte ens kan förstå nyttan av datorer :)

Dagar som den här får mig att känna mig komplett!
Hemma i huset huserar Smulan som myser med barnen och jag misstänker att hon håller på att storstäda mitt hem fast jag förbjudit henne :) vilken underbar människa! Kanske hon och Emilia kan flytta in??

Vi har ju campingsäsong här i Mora med ett tält som lockar och kanske blir det så imorgon när jag är ledig om Svea vill somna i tid :)

Kul att ni är så många som hittat hit nu när jag dragit igång igen!!


La dolce vita.

Bredvid mig ligger det vackraste jag har och sover. Hon snusar som en liten hundvalp. Hon har en vilja av stål. Envis som synden.
Hon har att brås på.
Att man kan älska en liten människa så ofantligt mycket.
Vita väggar. En gammal järnsäng. Rosor på hissgardinerna. Rosa och vita sängkläder. Allt är som jag vill ha det. Tittar upp på det vitlaserade trätaket och kommer ihåg vilken träningsvärk jag hade efter att ha gått loss med spikpistolen.
Mitt hem är min borg och här huserar Familjen "liten men naggande god".

Dörrarna är alltid öppen för er som har en plats i mitt hjärta. Bullar finns i frysen och rosa bubbel i kylen.


Barret...

När håret inte hunnit stämma träff med schampot funkar den här frisyren bra!

 


Den blomstertid nu kommer..

Den är en blomsterexplosion i mina fönster. Mina orkidéer trivs hör på mörvägen. Och dom gillar nog mig eftersom dom är så skötsamma. Kan hända att dom hör mig vara arg på en 3-åring i sin värsta trots era och förstått att det är bäst allt blomma, få nya knoppar och blomma igen. Annars kan man åka ut i komposten ;)

Vi ligger i sängen och ser på byggare Bob, sovmorgon idag och jag behöver inte ens rida eftersom bästa Eliana sköter det på måndagar. Man får se till att göra måndagen så lättsam som möjligt så "en hel jobbvecka framför mig ångesten" blir så lindrig som möjligt. Det spelar ingen roll att man gillar sitt jobb, måndagar är inte detsamma som fredagar. Vi myser till det ikväll med att Smulan sover över och det blir lite Tjejkväll över det hela. Bilder kommer!


Mina Sessor.


Tant Grön på turné

Jag hade lovat er i min tanke att jag skulle blogga från datorn så att ni skulle kunna kommentera... MEN nu sitter jag här i soffan, ostbågarna vilar sött i magen och Wallander rullar på tv:n och det är ju så bekvämt att mobilblogga :)

Igår var en grymt härlig dag! Jag och Svea drog iväg med ett gäng på skoter upp till Krångåsen där vi med ca 100 andra kollade på tjejvasan, grillade korv drack festis (där skiljde vi oss från mängden) och solade oss! På väg hem somnade Svea framför mig på skotern, underbara unge!

På kvällen blev det tjejfest hemma med ett riktigt härligt gäng :)

En härlig lördag utan vare sig stolpskott, polettjuvar eller andra partypopers... Mer sånt tack.

Idag började Svea sin hårdträning inför framtidens prövningar ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/529688/images/2012/pic_191358621.jpg" class="image">


Kommentarsproblem

Mina änglar har klagat på att det inte går att kommentera när jag mobilbloggar-vilket jag gör jämt nu för tiden eftersom det är så smidigt! Det är alltså blogg-appen som krånglar :(
Ni får kommentera på "ett löfte..." inlägget så länge eftersom det är mitt senaste inlägg från datorn!

Solen skiner och det är nått som händer. Och då menar jag inte Vasaloppsinvasionen...jag har fått vårkänslor, och efter alla år med ett hjärta av is (för det motsatta könet) är jag lycklig över lite pirr oavsett om jag har nån jaktlycka ;)

Svea håller på och tränar på hårdrockstecknet...


Blå

Jag har kommit hem från crossbanan med en imponerande samling blåmärken. Det var lite som att köra i sockervadd och när man man börjar bli trött blir landningarna inte dom bästa. Mina knän har aldrig tagit så mycket stryk som de senaste veckorna... Tur att det är slut på vintern snart så dom får vila :)

Imorgon är det sovmorgon och jag tänkte krama kudden läääänge... Om Svea går med på det! Behöver lite skönhetssömn innan vasaloppsveckan drar igång om det ska bli nån jaktlycka ;)

Fint knä va??

 


Nattpasset

Svea går på ett Kooperativt dagis. Hon trivdes inte på det förra och efter att ha köat ända sen hon var nyfödd fick vi äntligen plats när höstterminen drog igång förra året. Hon älskar sitt dagis - det gör jag oxå, det enda som är mindre roligt är att man ska göra 25 timmar per barn och termin i arbetsinsats. Därför har jag de senaste veckorna haft målaratelje i tvättstugan. Förra vändan blev små små möbler greklandsblå och nu är det vitt som gäller. Eftersom jag är själv med de här projekten så äger dom rum när Svea somnat eller blivit mutad för att mamma ska få måla.
Därför går jag och lägger mig med målarfärg i håret och sängen full med digestivekexsmulor...vardagen är rosenskimrande ;)

På jobbet såg jag ut såhär idag. Det är ju inte riktigt samma tjej när timmen närmar sig midnatt :)

 


Ångervecka

Det borde absolut finnas en ångervecka på en del saker man gör. Känner mig som 14 igen. Gör en grej. Få lite ångest och gör det igen för att släta över första försöket. Svårt att förklara. Som att måla på lite mer läppstift fast det blev lite för mycket första gången.

Jag har fått en 30-års kris och tar med mig skämskudden på morgondagens kvällsaktivitet... :)

Dagens räddning vara när underbara Kristin kikar in på jobbet med en semla. Vilken goding-i dubbel bemärkelse!

 


Ler...

Står på jobbet och ler utan att egentligen veta varför ;)

Dagens workwear består av jeans från
Tiger och underbar kavaj från Gant!

 


Överfullt.

Den här helgen har varit trevlig men en del störande inslag. Kan ju lätt konstatera att det blev fullskitet i det blåa skåpet igår. Om jag tycker att det varit fullt tidigare så har jag haft fel... Det gick att knöla in lite till!

Mitt liv som glammomamma består av jobb 5-6 dagar i veckan, dagisrally, 3-årstrots, en massa bus och ibland en väldigt trött mamma...
Den sista månaden har söndagar varit min lediga dag som varit uppbokad med... Hmm ska vi kalla det familybounding?? En aktivitet som jag inte varit särskilt bekväm med men för någon annans skull sväljer man mycket. Men efter en del påhopp, telefonsamtal och mail känns det som om jag blivit serverad lögner till lunch varje söndag.
Så nu återgår vi nog till att åka till Älvdalen och bada med Marja på söndagar. Sällskapet är underbart, det är lagom spännande i rutschkanan och thaimaten smakar gott!

Att ha så många fina vänner är fantastiskt, ni lyfter mig när jag känner mig vingklippt och ni är min och Sveas familj!

 


Trött tröttare död på badrumsgolvet

Jag har passerat ett nytt stadium. Först var jag trött, sen tröttare och sen dog jag på badrumsgolvet. Svea använder mig som en klätterställning och jag tjuter att det gör ont -men du är mjuk mamma!
säger hon och hoppar upp och ner på min mage...

Jag försöker samla kraft för att kravla mig upp i sadeln men jag skulle helst vilja krypa ner under täcket och sova ikapp lite. Jag kom ju trots allt inte hem förrän halv 5 imorse. Bra festat förresten ;)

 


Ett löfte är ett löfte.

Igår kväll äntrade Club Berit Ljungbergs Sportbar.
Vi skulle kunna beskriva osssom ett gäng tjejer i våra bästa år som äter
middag och avhandlar viktiga ämnenen gång i månaden.
Men nu är inte det här en förskönande blogg där allt är rosenrött,
livet perfekt osv. Club Berit är ett gäng brudar som äter middag,
dricker för mycket, pratar skit,klagar på servicen och är oss själva i
en salig blandning av olika personligheter.

Efter en hel del påtryckningar och lite för många drinkar LOVADE den här tjejen dyrt och heligt
att dra igång bloggen igen…känner mig en smula ringrostig men det ska nog gå fint!

Sen sist har jag kommit till insikt om en  del saker:
Som att jag trivs jävligt bra ett par meter upp i luften på en skoter ute på crossbanan.
Att det finns en hel del smågodis att titta på gör inte heller saken sämre.

Som att jag gör allt mycket bättre om jag får lyssna på rock som Mötley Crew, Saxon, Gun´s and roses osv.

Som att det går utmärkt att leva bland dammråttor, klädhögar, leksaker och nallar i en salig blandning utan att det känns jobbigt.

Jag trivs i kaoset…

RSS 2.0