Spänning

Vaknat efter 11 timmars sömn. Känner mig utvilad men lite groggy. Kan lätt kännas så om man sovit lite för mycket!
Kommit på mig själv med att känna efter
varje morgon hur det är med magkänslan... Jag väntar på att det ska hända nått spännande... Vad vet jag inte riktigt??

Hade tävlingspremiär i helgen med en positiv häst som gjorde ett bra jobb så nu känner vi oss laddade för en god fortsättning :) När man äntligen får ett kvitto på att allt hårt slit lönat sig kan man andas ut...

Nu är det dags för dagisrally och jobb!!


LÄNGTAN

Fick en bild skickad till mig som spädde på min längtan efter sommar. Vill ha värme, sol, uteplats-häng med rusiga vänner och en fullmatad grill. Just nu är det halt, slaskigt och lite tråkigt.

Idag tog jag på mig ett par vårskor bara för att jag är så vrång. Slutade med att jag smög fram som en gammal tant när det var dags att bege sig ut för lunch.

Jag har dragits med huvudvärk i en hel vecka nu och börjar tro att det flyttat in nån demon i mitt huvud ( nån ny alltså )
Om nån har nått bra tips för att bli av med den så mottages detta tacksamt!

Hade mitt första föräldramöte på dagis idag. Min tjej är smart, har ett stort ordförråd och anpassar sig bra i gruppen. Hon brås på mor sin :)

Dagens bästa: I live in my own little world-but it's ok. They know me here.


Ibland saknar jag tystnaden. För tyst är det nästan aldrig nu för tiden. Att vara mamma är som att bo på en circus. Glatt, rörigt, högljutt. Ibland måste man bara stänga av en stund..


Mellofrossa

Det har varit som ett litet ap-hus här ikväll. Barn högt och lågt. Sockerspeedade av godis och kladdkaka. Och så ett gäng mammor som envist koncentrerat sig på mellofinalen och enats om att vi blev lite sugna när Danny skuttade runt i sin lilla dräkt. Ovanligt nog var ALLA nöjda för rätt låt vann (fast vi tyckte lite synd om killen i den blinkande dräkten, som för övrigt skulle vara praktisk när lampan släcktes)

Jag gillar både schlager och hårdrock. En 22årig kille sa till mig idag att det var ett ålderstecken att lyssna på schlager. Ursäktade mig med att jag gillat Carola sen jag var typ 3.... Så har jag alltid varit en tant då??

Om jag skulle vara med i melodifestivalen skulle jag köra en Linda Bengtzing. Anledning 1: jag kan inte heller sjunga. 2. Det hade varit hög igenkänningsfaktor på "Jag ljuger så bra" 3. Jag hade fått ha en vulgär banankostym på mig. Och jag har redan hittat den perfekta..


Hospitalet

Vita mjukisar, vit kofta, vita väggar. Det är lite som på en institution. Men jag blir lugn av det här vita hemmet :)

Min blogg-app har hängt sig och är nu ominstallerad och det går bra att blogga igen :)

Imorgon bär det av till kräckelbäcken (mitt ute i ingenstans) för att köra skoter. Jag och ett gäng grabbar, jag behöver väl inte säga att jag trivs som fisken i vattnet?? Att hänga med grabbarna innebär oftast att man kan komma undan med sina fula vassa humor utan att nån tar illa upp, jävligt lättsamt alltså!!

Det har varit en rolig fredag. Jag vet inte riktigt varför men jag har haft en härlig känsla hela dagen... Trots en liten luftfärd i samband med inridning av vår 3-åriga Camaro m hingst. Han är en envis liten rackare och jag tror bestämt att tant har blivit lite harig på gamla dar. Förr i tiden slängde man sig bara upp utan att fundera på följderna :)

Trött tjej...


Kräksjuka in the house

Festen igår gick inte bra. Hann få 1 drink och 1 och en halv cider. Gick på högvarv och trodde att jag var 14 tills jag började må pyton. Stängde in mig i direktörns sovrum och började vad som skulle bli 1 dygns kräksjukemaraton. Vi kan säga att det blev en rekordsnabb avslutning på det kalaset.

Nu ligger jag nedbäddad med mitt lilla troll som är ungefär lika fräsch som jag. Vi tror att det är en älvdalssmitta eftersom smulis och hennes dotter lider av samma åkomma. Härmed är campingturnen på tältet avslutad. Det lilla lilla positiva med att inte kunna äta och att genomlida känslan av att inälvorna lämnar kroppen är att man blir smal i expressfart. Vågen landade under 60 kilo idag. Fint plåster på såren.
Imorgon blir en kojdag. Vi ska ägna oss åt lika energikrävande aktiviteter som kvällens; sortera Sveas hårgrejer. Man har ju inte roligare än man gör sig ;)

RSS 2.0