Uppraggad

Känner mig rätt galen just nu. Är smått speedad. Jobbat 8 timmar och sen jagat hem för att lasta hästen och dra till Falun och träna. Någon middag hanns inte med så på hemvägen fick det bli McDonalds. I toakön trängdes jag med ett gäng berusade grabbar som nog aldrig sett en tjej med ridbyxor tidigare. Min rumpa hade blivit generad om den förstått hur uttittad den blev. Blev intervjuad om hur hästarna mådde. Blev nog lite smått generad jag oxå innan jag fått smita in på toa...

Idag har min arbetsplats dekorerats en smula. Damerna har blivit alldeles till sig över vilken söt unge jag har! Känns bra att hon är med där på jobbet nu när vi knappt hinner ses jämfört med när jag är hemma och pluggar.

Idag trillade även betyget i Redovisningskursen in. VG och det högsta man kan få. Hade ett ynka fel på sista tentan. Skönt att polletten trillat ner och att man bara är blond på låtsas ;)

Imorgon rivstartar dagen med kurs i ett självrapporteringssystem. Hoppas det finns lite utrymme kvar i hjärnkontoret.

Nu måste det bli läggdags. Mamma har i princip lyft mig ur bilen. Att rulla in på gården med transporten 23:00 är ingen hit när man är dödstrött på morgnarna.
Fullt ös!!


Tidsbrist

Den här stackars bloggen lider lite just nu då den är långt ner på prioriteringslistan. Kl 06 ringer klockan och jag tvivlar fortfarande på att det är på riktigt varje gång det händer. På något vis så har jag ändå lyckats vara på plats i tid och idag var det en riktigt bra dag på praktiken. Har kunnat jobba på med att lönebereda och har känt att jag faktiskt bidragit en smula med att minska arbetsbördan för de övriga. Det är ett supergulligt gäng som verkligen bjuder till och tar sig tid med mig. Förhoppningsvis kommer det att ha fastnat en hel del ny kunskap när de här veckorna är avklarade :)


Nedräkning

Imorgon börjar det. LIAN. Ett annat ord för praktik. I 6 veckor ska jag pränta in allt som går om hur man jobbar på en löneavdelning. Känns lite läskigt och spännande på samma gång :)
Passar på att gå och lägga mig med Svea så jag är pigg och skärpt imorgon!


Pyjamasparty

Hektisk vecka med 2 tentor, veterinärbesök och dåligt med sömn.
Min fina vän Jennie har hållit mig i handen och lugnat mig, svarat på mina frågor i tid och otid och nu står jag här på andra sidan med bokslutstentorna bakom mig. Stort tack för det!! <3
Ibland behöver man bara höra att man kan så kan man..

Har varit så trött på morgnarna att varje
morgon varit en nära döden upplevelse. Svea hon vaknar oftast och skrattar. Hur går det till? Och kan man köpa det på burk?

Vi tog emot fredagsmyset iklädda pyjamas hela familjen. Lillbossen hade bestämt att vi skulle ha pyjamasparty och dukat upp chips och godis. Nu ligger hon snarkande i mitt knä och sover. Välkommen helgen!! Du är efterlängtad :)


RSS 2.0