Minimjölk?

Vad är det för fel?

Hon bli ju aldrig mätt, nu tar vi in det tunga artilleriet:
NAPPFLASKAN



Jag har inte gjort annat än att amma ikväll och nu orkar jag inte mer.
Det MÅSTE vara nått fel när hon aldrig bli mätt. Blogg energin finns
tyvärr inte ikväll.

Kommentarer
Postat av: Mona

Det är förmodligen inget fel..små bäbisar har lite olika hungerperioder..(passar väl jättebra att kompletera med välling då!)



Men fortsätter det kan man ju ev kolla om sin mjölk inte är tillräckligt "fet"..



Själv fick jag sluta amma runt 3 mån då jag/vi tillslut insåg att min mjölk var alldeles "blaskig" och blev inte tillräckligt mätt..blev en kombination av välling och mjölk..runt 6 månader blev det enbart välling.. prisa gudarna..va smidigt det blev..däremot så saknade jag den speciella känslan av närhet vid amning..



Lycka till



Kram

2008-09-12 @ 07:31:49
Postat av: Cattis

Binning åt också massor, vilket gjorde att jag också åt massor eftersom jag var minst lika hungrig som han... Det var förmodligen därför jag inte gick ner i vikt då. Och när jag var gravid med Ava Estelle grundlade jag nog rätt usla matvanor eftersom jag åt hur mycket godis som helst, eftersom jag skulle "sluta med det såfort hon var född". Vilket tydligen är nu :) Bättre sent än aldrig antar jag. Jag kanske skulle köpa en våg så jag vet om jag går ner i vikt eller ej, lite mage har iaf försvunnit nu, eller om jeansen tänjt ut sig kanske?! Kram och lycka till med all matning och ridning!

2008-09-12 @ 11:03:59
URL: http://cattise.blogg.se/
Postat av: sarah

så bra då hoppas jag ni fixar det här så vi får lite tid tillsammans i flyinge!!! men du dom säger ju att man blir smal av att amma, så låt henne fortsätta ...såg ju på bilderna att du ser ut som en riktig puma =).

2008-09-12 @ 11:38:19
URL: http://powertrip.blogg.se/
Postat av: Sol Jenny

Va drygt det är när de aldrig får nog. Man känner sig verkligen som en mjölkkossa. Sen får man höra att det är så det är, som det ska vara... Snacka om att man vill kasta iväg brösten till någon annan (typ pappan) ibland. Det är ingen tröst nu, jag vet, men det blir bättre... sen!

Har i helgen fullplanerad. Vi är lite sugna på att invadera agdurbacken med glada besökare, fikabröd (vi tar med) och present :) Kanske sönd...?????

Kram Sol Jenny med bihang

2008-09-12 @ 13:48:54
URL: http://sollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0