Gnäll

Jag tänker gnälla av mig lite. På 5 veckor har jag inte sovit mer än 3 timmar
i sträck. Inatt har Svea varit vaken mellan 2-6 och jag har väckt P-Å för att få
hjälp så att jag skulle kunna få sova lite. Jag skulle lika gärna ringt till kung
Carl Gustaf, det hade nog varit lättare att få honom att bära runt på bebisen.
Nu P-Å och Jon åkt på skogen ett par timmar och jag är grymt besviken på
honom, han skulle ha varit PAPPA nu så att jag hade fått vila. Det är ett tungt
lass att dra själv när man aldrig får vila upp sig.

Kommentarer
Postat av: Mona

Det klart du måste gnälla av dig lite grann..det är ju det som är fördelen med bloggandet!.. och det här med vila är f-n så viktigt för att man själv ska kunna stå ut med allt runtomkring..när man som småbarnsförälder inte kan styra sitt liv som förut..

Va kooonstigt..i min vänskapskrets så verkar vi alla fått "apor" som borde göra vissa saker men alltid flyr fältet.. (självklart är de ändå bäst däremellan - men man måste få svära! ;)

Från en del andra...låter papporna såååå himla perfekta..då blir jag lite putt!

2008-09-21 @ 15:44:47
Postat av: Sol Jenny

Hej å hå... då är vi två!!! (som är är trötta, besvikna och själva hemma med våra barn)

Att jag inte har sovit i natt får jag i och för sig skylla mig själv... men ändå. När får vi bara fly iväg och vara för oss själva ett tag. Kanske vi ska slå näveni bordet, varför man nu ska behöva göra det???

Kram på dig i alla fall, och tack för att jag fick gosa med mys-Svea igår.

Sol Jenny

2008-09-21 @ 16:05:46
URL: http://sollivet.blogg.se/
Postat av: Angelica

Förstår att du är trött.

Dylan vaknar vid 8 tiden ungefär på mornarna, då ammar jag honom rejält, sedan brukar han vara vaken medans jag gör mig och honom i ordning. Brukar ta ca 1-2 timmar. Sedan lägger jag honom i vagnen och går en långpromenad. Han brukar sedan sova 3 timmar i vagnen ungefär. Ammar honom och sedan brukar han vara vaken 1-2 timmar. Sover sedan 3 timmar ungefär. Han sover bäst på natten om han är vaken mellan 7 och 9 på kvällen så jag brukar roa honom medans jag sitter och ser på tv.



Jag ammar Dylan ca 3e timme ungefär under dagen. Försöker få honom att äta rejält när han väl äter i stället för småskvättar. Tycker att det funkar bra.



Mata Svea lite och sen tycker jag att din kille kan ta henne med sig ut i skogen en sväng så att du får vila. Det är sådant som bärselar och sjalar är till för :-)



Kramar

2008-09-21 @ 16:30:55
URL: http://texaslover.blogg.se/
Postat av: johanna

vilket svin! jag tycker verkligen han borde ställa upp för dig/er så du får vila. Du är ju mamma 24h om dygnet och måste få lite vila ibland. fan va arg jag blir!

2008-09-21 @ 20:50:22
URL: http://jas0n.blogg.se/
Postat av: Mona

Oj..vilket hårt ord: Svin...såååå illa tror jag inte ngn tycker om sin respektive - däremot kan man känna ilska o frustation..som tillslut förhoppningsvis går över..då det kompenseras av något annat alt att det blir en förändring till det bättre!



kram kram

2008-09-22 @ 09:21:17
Postat av: Sol Jenny

Håller med dig Mona. På något konstigt sätt känns det som jag kan förstå vad Tin pratar om... men hallå nu gör vi det igen. Pratar med varandra på Tins blogg. Hallå Tin. Som sagt, jag tror jag förstår dig. Men vet du va, nu ska dom banne mig få fixa en mysig middag till OSS av den där fågeln :)

Hörs

Kram

Sol Jenny

2008-09-22 @ 09:31:28
URL: http://sollivet.blogg.se/
Postat av: Mona

Jag vill också va meee ..nähä..inte det inte..jag har tydligen blivit bortskämd när jag fyllde år...och så har jag tonåringar så småbarnsproblemen finns tydligen inte..nähepp..jag får väll käka lunch ute då ! :)

2008-09-22 @ 09:51:40
Postat av: Karin M

Håller med Angelica om att barnets pappa borde ta henne när du ammat. Både på natten och på dagen när han är hemma. Det verkar tyvärr som om du för tillfället har två barn (tre med hunden) att ta hand om. Säg till att du inte vill ha det så redan NU annars blir det svårt längre fram! Lycka till!

2008-09-22 @ 10:12:06
Postat av: johanna

skönt att höra! Var rädd om er

2008-09-22 @ 10:25:40
URL: http://jas0n.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0