Skötsam tjej

Rapporterar in här nu närmare midnatt att det varken blev film eller bågar utan istället blev det ett par timmars jobb i löneprogrammet Hogia. Är impad över mig själv för den här fina pluggkaraktären.
Tyvärr går det lite sämre med den där "äta nyttigt och träna" karaktären. Hmmm...är riktigt illa nu, får nästan lov att bli lite LCHF snart. Funkar grymt bra förutom att jag blir mitt allra elakaste jag de första veckorna.

Allt det här pluggandet är tänkt att det ska leda till att jag ska vara färdig lönespecialist i slutet på maj 2014. Bättre arbetstider än butik, mycket siffror och bra mycket bättre lön. Det ser jag fram emot. Den här tiden som student med CSN pengar, hemmafärgat hår och småtjock (eftersom man småäter för att hålla sig vaken och kunna läsa) är inte all för lyxig :) Försökte lösa det där med att låta bli att småäta med koffeintabletter istället. Pigg blev jag, problemet var bara att så speedad som jag är i vanliga fall så blev det hjärtklappning och vakna nätter istället. Så nu är jag tillbaka till kakburken...Tur att det är en stund till man ska välja mellan beachen och vassen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0